Boren

Boren

Boren van gaten kan zowel in vloer, wand als schuin doorheen beide. Het boren kan doorheen beton, asfalt, baksteen, betonsteen,... De boringen vinden vooral hun toepassing als doorvoer voor leidingen en/of buizen, verluchtingsopeningen, huisaansluitingen, spotverlichting,... Wij beschikken over boren tot één meter diameter. Gaten groter dan één meter diameter worden gemaakt met meerdere kleinere boringen op de omtrek van de te maken opening.

Vloerzagen

Vloerzagen

Onder het vloerzagen verstaat men het doorzagen van diverse verhardingen. In hoofdzaak zijn dit betonvloeren, maar ook asfalt wordt door ons gezaagd. In mindere mate worden ook klinkerverhardingen verzaagd, al of niet met onderfundering in droge beton en/of zandcement.

Wandzagen

Wandzagen

Bij wandzagen worden in hoofdzaak verticale wanden doorgezaagd. Deze kunnen bestaan uit beton, cellenbeton (Ytong), metselwerk, natuursteen,… Vanwege het grote gebruiksgemak van een wandzaag wordt deze ook veelvuldig gebruikt voor het verzagen van prefab beton elementen (balken, kolommen, bordessen,… ). Sporadisch worden zelfs betonvloeren verzaagd met de wandzaag wanneer deze met een vloerzaag niet toegankelijk zijn.

Frezen & slijpen

Frezen & slijpen

Voor de oppervlaktebehandeling van vloeren beschikken wij over frees- en slijpmachines. Hiermee kunnen oneffen betonvloeren worden afgefreesd en daarna worden vlakgeslepen. Het opruwen van betonvloeren kan tevens gebeuren met onze freesmachines. Uitstekende funderingsmassieven kunnen wij affrezen met een op een graafmachine gemonteerde freeskop.

U kunt ons ook terugvinden in de woningbouw.

© A.B.W. bvba 2024

| Privacy & disclaimer | With by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!